Διατροφή


Το διαιτολόγιο των παιδιών καθορίζεται από τη διαιτολόγο- διατροφολόγο του '' Νέκταρ Ζωής'', Έλενα Μπιλίση (Msc Practitioner σε διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία). Είναι πάντα εποχιακό και αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και ενδιάμεσο φρούτο, διαφορετικό κάθε μέρα. Βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και είναι εμπλουτισμένο με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την παιδική ανάπτυξη. Η μηνιαία διατροφή εγκρίνεται και από την παιδίατρό μας.

 

 

 

Ιατρική παρακολούθηση


Προληπτική ιατρική παρακολούθηση των παιδιών διενεργείται από την Παιδίατρο του Παιδικού Σταθμού, Γκέλυ Ζέππου- Κοκοσιούλη μια φορά το μήνα. Επίσης, θα υπάρχει επικοινωνία για ιατρικά θέματα των παιδιών μας σε καθημερινή βάση.

 

 

 

Λογοθεραπευτική αξιολόγηση και συμβουλευτική


Με τη συμβολή της λογοθεραπεύτριας Δήμητρας Λογοθέτη, θα γίνεται προληπτική αξιολόγηση των παιδιών σας και θα παρέχεται συμβουλευτική σε σχέση με την ανάπτυξη του λόγου τους.

 

 

 

Μεταφορά


Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο και με όλες τις προδιαγραφές σχολικό λεωφορείο. Οι ώρες των δρομολογίων καθορίζονται από τη Διεύθυνση του ''Νέκταρ Ζωής'' και ενημερώνονται σχετικά οι γονείς για την εξυπηρέτησή τους.

 

 

 

Ενημέρωση γονέων- Σχολή γονέων


Οι γονείς ενημερώνονται για την υγεία, την πρόοδο, τη διατροφή και την ψυχική διάθεση των παιδιών τους. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιούνται επιμορφωτικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις, όπου οι γονείς πληροφορούνται σχετικά με εκπαιδευτικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και διατροφικά θέματα.

 

 

 

Συμβάσεις

Ο Παιδικός Σταθμός ''Νέκταρ Ζωής'' εξυπηρετεί και γονείς που εργάζονται σε τράπεζες και οργανισμούς.